Bjorli Grill

Bjorli 18

OBS OBS OBS.

Vi stänger nu anmälan, för vi är redan ca 170 anmälda som vill åka med. Kul att så många visat intresse.

Om du vill hänga med, men inte hunnit anmäla dig eller hört talas om lägret först nu - skicka ett mail till edward@immanuelskyrkan.net så ställer vi dig i köplats.
Det är många anmälda och ibland händer det att förutsättningarna ändras och nån hoppar av...

OBS OBS OBS

Nu kan man anmäla sitt intresse att åka med på Immanuelskyrkans ungdomsläger till Bjorli 2018. Det är ett begränsat antal, och platserna är förstås framförallt vikta för våra ungdomar i Joybells, Online och Cafreda, men vi hoppas att det även finns plats för våra vänner och klasskompisar!

Om ni är ett gäng från en annan kyrka som gärna vill med så ta kontakt med Edward Härgestam på edward@immanuelskyrkan.net eller 076-9465913 så kollar vi hur mycket plats som eventuellt finns över.

NÄR
Lägret pågår den 17-23 februari och är för dig som går i sjuan och uppåt.

PRIS
Det kostar 3800 SEK att följa med på lägret, inklusive boende, resa, liftkort, mat och alltihop. För priser utan liftkort eller övriga varianter, maila och fråga.

Lägerkostnaden ska betalas in så fort som möjligt, och allra senast innan sista december. Vi vet att det är mycket pengar, inte minst om det är många syskon i samma familj. Maila Edward så löser vi en vettig avbetalningsplan. Om du känner någon som vill följa med men som inte har ekonomiska möjligheter så tveka inte att ta kontakt med Edward så ser vi om det går att lösa ändå.

ANMÄLAN
Man anmäler sig själv via formuläret som finns här nedan på sidan.

FORTLÖPANDE INFO
Vi räknar med att maila ut mer info till alla anmälda, men information kommer också att ges via Immanuelskyrkans hemsida och facebooksidan "Bjorliresan".

FRÅGOR
Ta kontakt med vår ungdomspastor eller någon av våra lägerchefer Rickard och Sara.
edward@immanuelskyrkan.net +46 76 9465913
richard@jakobssonsmobler.se +46 70 8547802
sara.ackeby@bredband.net +46 73 5088474

Anmälan till sportlovsläger i Bjorli 2018

Kryssa i om du vill ha liftkort!
t ex om det är nån särskild du gärna vill bo med, eller något annat som är bra för oss att veta.