Online logga

Online

Online är Immanuelskyrkans tonårsverksamhet. Vi leker mycket, har konfaläsning, och viktiga samtal om livets alla frågor, där våra ledare visar vägen!

Så vad gör vi en vanlig torsdag?

När Online börjar kl 18.00 så delar vi in oss i tre olika grupper, utifrån hur gammal man är.
De som är 12-13 år är med i yngsta gruppen. De busar mycket och har roliga lekar och utmaningar i kyrkan.
De som är 14 år läser konfa tillsammans, och de gör ganska mycket saker själva.
De som är 15+ brukar både busa och prata om Gud, tillsammans med ledare som hittar på roliga saker och viktiga samtalsämnen.

Till yngsta och äldsta gruppen går det bra att komma ny vilken torsdag som helst (om du vill kan du ringa Edward under veckan och förvarna att du vill prova på så är vi extra beredda på att hälsa välkommen och bjuda med i gruppen) men Konfan är en grupp som ungefär runt höstlovet blir stängd, och inte längre plockar in nya.

Vi brukar hänga i alla rum som är lediga i kyrkan, och vi har också en andakt i kyrksalen eller i källaren och vi fikar förstås också tillsammans under kvällen. Man måste inte vara kristen eller tro på Jesus för att hänga med - alla är välkomna!

Ålder: från 12 år
Tid: Torsdagar 18.00-20.30
Kostnad: 175 kr/termin. Betalas vid terminsstart, till vårt bg 503-2875 eller via Swish till 123 199 39 55.
Kontakt: Edward Härgestam 076-9465913
edward@immanuelskyrkan.net

Just nu är vårterminen i full gång.

Vi har uppehåll för sportlov v8, påsklov v13, samt Kristi Him den 10/5.
Vårens sista samling blir den 31/5, sen är det sommarlov!

Höstterminen 2018 börjar igen torsdagen den 30/8. Välkommen!