Online logga

Online

Undervisning, häng, fullt ös, skratt, bön och Jesus - det är Online. Online handlar om gemenskap med sina vänner och gemenskap med Gud.

Vad vi gör

Vi delar in oss i olika grupper, vi har andakt och vi fikar tillsammans. Låter enkelt - men vi har sjukt kul

Alla som går i sexan eller sjuan är med i samma grupp som gör roliga saker tillsammans.
Online har också konfirmation. På Konfan får alla fundera över livets stora frågor - Vad är gott och ont? Hur ska man leva i en orättvis värld? Vem är Gud och vad vill han? Kan Jesus hjälpa mig idag?De äldsta tonåringarna träffas i något vi kallar Lärjungagrupp. Det är en plats där man får växa som person och i sin tro.

Vi ledare

Ledarna på Online är allt från äldre tonåringar som får växa in i ett ledaransvar till äldre kvinnor och män som vill finnas till för tonåringarna, som mentor, förebild och vän. Vill du veta mer vilka vi ledarna är får du gärna komma in i kyrkan under Online. Undrar du något särskilt kan du alltid kontakta vår ungdomspastor Edward Härgestam.

Ålder: från 12 år
Tid: Torsdagar 18.00-20.30
Kostnad: 175 kr/termin. Betalas vid terminsstart, till vårt bg 503-2875.
Kontakt: Edward Härgestam 076-9465913  eller edward@immanuelskyrkan.net

Hej!

Sista Online 2017 blir den 14/12.
Sen börjar vi om igen 2018 den 11/1.

Vi brukar dela in oss i 3 olika grupper.
Dom som är 12-13 år är med i en grupp som busar mkt.
Dom som är i 14-årsåldern läser konfa, och de som är 15+ brukar både busa och samtala om Gud, livet, himmel och jord - och allt däremellan.
Man är välkommen att hänga på när man vill, och det går bra att "börja" mitt i terminen. Vi brukar hänga i alla rum som är lediga i kyrkan, och vi har också en andakt och fikar tillsammans. Välkommen!

Har du frågor om Online får du gärna kontakta
Ungdomspastor

Edward Härgestam 076-9465913