One piece ring

Nu sprider vi LJUSET

Det han sa var så bra. Han brydde sig om alla små. Allt han gjorde var så fantastiskt.
Det är Jesus som är grejen. Han är på riktigt!

Vi vill berätta om Guds stora kärlek till alla människor, och att han är med oss varje dag. Att han kan hjälpa och förändra.

Häng med oss! Nu sprider vi LJUSET!

IMK One Piece är namnet på en barnverksamhet i Immanuelskyrkan i Örebro. Gruppen består av drygt 40 barn i åldrarna 7-12 år, engagerade ledare och ett grymt svängigt band.

För två år sedan gav vi ut vår första skiva ”Det handlar om att TRO”. När vi fortsatte att läsa berättelserna om Jesus har kreativiteten flödat och det har skapats nya draman och massor med nya låtar. Fyra av dem blev till musikvideos!

Nu kommer en ny svängig skiva, av barn för barn, och för alla andra som vill lyssna: ”Nu sprider vi LJUSET” med 11 fräscha låtar om livet med Jesus, och om hur han vill att vi ska leva – tillsammans med honom.
På skivan finns också musikbakgrunder till samtliga låtar. Perfekt för dig som vill sjunga själv eller med din kör eller barngrupp; hemma, i kyrkan eller i skolan.

Här i nothäftet hittar du de nya låtarna och draman med tydliga bibelhänvisningar för att inspirera till att använda bibelberättelserna och skapa eget tänk och egna samlingar.

Besök och gilla vår facebooksida. Där hittar du våra musikvideos och annan aktuell information. www.facebook.com/imkonepiece.
www.immanuelskyrkan.net

Köp CD och nothäfte här nedanför. Betalning sker via PayPal och du kan betala med Visa eller Mastercard.

Frakt och expeditionsavgift tillkommer på 30 kr. Vill du slippa denna avgift kan du köpa skivan direkt i Immanuelskyrkan. Vill du köpa fler än 5 skivor - skriv ett mail till webshop@immanuelskyrkan.net.

Nu sprider vi LJUSET - CD

150 kr (frakt och expeditionsavgift tillkommer)

Nu sprider vi LJUSET - nothäfte

200 kr (frakt och expeditionsavgift tillkommer)