med Jesus

One piece

IMK One piece handlar om sång och musik, drama och teater, lek och bus, bibel och bön. Vi är en del, och vi är en del av en större gemenskap - församlingen. Så tänker vi om IMK One Piece.

Vad vi vill

Vi vill att barnen ska känna sig hemma med varandra, med ledarna och i kyrkan. Alla är viktiga och alla behövs.

One piece betonar att vi är en del av en större gemenskap: församlingen. Vi vill jobba för naturliga kopplingar mellan barnen och församlingen, bland annat genom gemensamma gudstjänster.

One piece ligger också nära one peace: en fred. Jesus Kristus är vårt centrum. Vi tror att han är alla människors fred, små såväl som stora. Han vill lära oss ett gott sätt att leva och bry oss om varandra.

Vi som ledare

Vi som är ledare på IMK One Piece gör det för att vi tycker om barn och vi tror att de behöver en sund och meningsfull mötesplats i kyrkan. Vi vill vara goda vuxna förebilder som ger barnen av vår tid. Vill du veta mer om vilka vi ledare är får du gärna komma in i kyrkan när du hämtar eller lämnar barnen. Och undrar du något särskilt kan du alltid kontakta barn- och familjepastor Lena Hugo Johansson.

Kolla in och gilla vår Facebooksida:
(eller sök efter: IMK One piece)

Och våra musikvideos finns på You tube:
(eller sök på : IMK One piece)

Aktuellt:
Vårterminen 2018 startar tisdag 16 januari.

Fredag 2 februari: Livet är stort - Take Carekonsert för IMKs sociala arbete. Tid: 19.00. Samling: 18.00

Lördag 3 mars: skivinspelning på Rytmus.

Söndag 18 mars: Gudstjänst för alla åldrar, One piece och OPT med band.

Söndag 6 maj: Stor skivrelease o gudstjänst för alla åldrar.

---------------------------------------------------------------------------

Våren 2013 var det releasefest för skivan Det handlar om att TRO.
Våren 2015 släpptes Nu sprider vi LJUSET.

Nu släpper vi Genomälskad.

Klicka här om du vill köpa CD eller nothäfte.

IMK One piece är för barn mellan 7 och 12 år. (åk 1 - 6)
Tisdagar 18.00 - 19.30.

Kostnad: 150:-/termin

Kontakt: Barn- och familjepastor Lena Hugo Johansson
Tel: 076 - 946 59 12

Info för föräldrar: Under terminerna uppdaterar vi all info på Facebook,  i gruppen "One pieceföräldrar". Begär att få bli medlem där direkt!
Och för de äldre barnen åk 4 - 6 i gruppen "One piece Tweenies föräldragrupp".