Online logga

Konfa

Konfa är en del av Online som är på torsdagar kl 1:0-20:30. I Online delas man in i olika grupper utifrån hur gammal man är, och i konfagruppen går de som är 14/15 år och går i åk 8.

På konfan pratar vi bland annat om Jesus, bibeln, livet och döden, vänskap och relationer, tro, tvivel och rättvisa. Vi försöker helt enkelt lära oss mer om kristen tro och vad Gud har för betydelse i våra liv.
Man behöver inte vara döpt för att läsa konfa i immanuelskyrkan, man behöver inte ens ha en tro på Gud. Det räcker att man är nyfiken och vill lära sig mer om kristen tro.

Konfan är en del av den stora ungdomsverksamheten på torsdagar som vi kallar Online. Det innebär att det är fullt med ungdomar i kyrkan samtidigt, som gör andra saker med sina grupper och ledare. Men vi firar andakt tillsammans på slutet av kvällen. Online kostar 175kr per termin, men se inte kostnaden som skriven i sten - ta kontakt med oss om avgiften är ett problem så löser vi det ändå!

Har du frågor om konfan får du gärna kontakta
Ungdomspastor

Edward Härgestam 076-9465913

edward@immanuelskyrkan.net

Ålder: ca 14 år
Tid: Torsdagar 18.00-20.30
Kontakt: Edward Härgestam 076-9465913  eller edward@immanuelskyrkan.net

I år har vi ett gött konfagäng med drygt 20 deltagare. Är du nyfiken - kom du med. Vi har undervisning i princip varje torsdag, men självklart går det bra att hoppa på tåget i farten. Välkommen!