Åhörare vy 1

Gudstjänst

Vi vill att våra gudstjänster ska präglas av glädje och allvar, öppenhet och tydlighet, ungdom och ålderdom. Alla är välkomna att fira gudstjänst med oss.

Mångfald i musik, predikan och uttryck

Första söndagen i månaden firar vi gospelgudstjänst. I andra gudstjänster får vi lyssna på folkvisa, psalm, pop, rock och körsång i alla former. Varje söndag tar vi upp kollekt. Den går ofta till församlingens omkostnader och är frivillig. Vi har olika pastorer som predikar och därför är också predikningarna olika i sin stil. Sista söndagen i månaden delar vi nattvard  tillsammans.

De här går till Immanuelskyrkan

I vår kyrka finns de som gått hit varje söndag hela livet och de som bara tittar förbi en gång. Vi uppskattar nya besökare och försöker se varandra även när det är mycket folk. En vanlig gudstjänst är vi runt 150-200 personer i kyrkan.

Att gå på gudstjänst hos oss

Innanför stora entrén finns en foajé med plats att hänga av sig ytterkläder. Vi har kyrkvärdar som hälsar på alla när man går in i kyrksalen. De delar också ut ett programblad för gudstjänsten och annat aktuellt i kyrkan. I kyrkan sitter alla där de vill. Har man barnvagn är det enklast att sitta längst bak där det finns mer utrymme för vagn och krypande barn. Vi avslutar varje gudstjänst med fika och många väljer att stanna kvar och umgås en stund.

Ålder: Alla
Tid: varje söndag 11.00
(juni, juli och augusti 10.00)
Kontakt:  Pastor Per Alexandersson 076 - 946 59 11