Kyrkan utsida

Cafréda

Fredagarna i Immanuelskyrkan handlar om att träffa nya människor och umgås med de vi redan känner. Vi vill vara en skön plats att hänga på, med gott fika och schysst sällskap.

Vad vi gör

Varje fredag har vi någon slags andakt då vi ber till Gud tillsammans och sjunger lovsång. Resten av tiden umgås vi. Vi vill alltid höra nya idéer om vad Cafréda kan bli från de som hänger här. Här har alla möjlighet att skapa sitt favoritställe.

Vi som ledare

Ledarna på Cafréda är allt från äldre tonåringar som får växa in i ett ledaransvar till äldre kvinnor och män som vill finnas till för tonåringarna, som mentor, förebild och vän. Vill du veta mer vilka vi ledarna är får du gärna komma in i kyrkan under Cafréda. Undrar du något särskilt kan du alltid kontakta vår ungdomspastor Edward Härgestam eller Johanna Malmstigen som är vikarierande Ungdomsledare.

Ålder: åk 9 och uppåt
Tid: Fredagar 19.00-23.30.
Pris: Vi tar 20 kr för fikat - men då är det free refill på allt hela kvällen =)
Kontakt: Edward Härgestam 076-9465913.

Cafreda är i full gång, varje fredag fram till Julavslutningen den 15/12.
Sen är det juluppehåll - och vi drar igång 2018 den 12/1.

Hela kvällen är det god gemenskap, mycket fika, olika grejer som händer - allt gott. Välkommen in vetja!