Bjorli

BJORLI 2018

Nu kan man anmäla sitt intresse att åka med på Immanuelskyrkans ungdomsläger till Bjorli 2018. Det är ett begränsat antal, och platserna är förstås framförallt vikta för våra ungdomar i Joybells, Online och Cafreda, men vi hoppas att det även finns plats för våra vänner och klasskompisar!

Om ni är ett gäng från en annan kyrka som gärna vill med så ta kontakt med Edward Härgestam på edward@immanuelskyrkan.net eller 076-9465913 så kollar vi hur mycket plats som eventuellt finns över.

NÄR
Lägret pågår den 17-23 februari och är för dig som går i sjuan och uppåt.

PRIS
Det kostar 3800 SEK att följa med om man vill ha liftkort. För priser utan liftkort eller övriga varianter, maila och fråga.

Lägerkostnaden ska betalas in så fort som möjligt, och allra senast innan sista december. Vi vet att det är mycket pengar, inte minst om det är många syskon i samma familj. Maila Edward så löser vi en vettig avbetalningsplan. Om du känner någon som vill följa med men som inte har ekonomiska möjligheter så tveka inte att ta kontakt med Edward så ser vi om det går att lösa ändå.

ANMÄLAN
Man anmäler sig själv via formuläret som finns på Immanuelskyrkans startsida.

FORTLÖPANDE INFO
Vi räknar med att maila ut mer info till alla anmälda, men information kommer också att ges via Immanuelskyrkans hemsida och facebooksidan "Bjorliresan".

FRÅGOR
Ta kontakt med vår ungdomspastor eller någon av våra lägerchefer Rickard och Sara.
edward@immanuelskyrkan.net +46 76 9465913
richard@jakobssonsmobler.se +46 70 8547802